Personal details

Gender Man
Age 43
Status Single
Zodiac sign Capricorn

About me

Interested in:

I’m looking for:

Description

Hoi Anouk,

Welkom op BDSMzsken....mooie checklist en matchwensen heb je geplaatst, spreekt me absoluut aan !

Ik ben benieuwd naar de persoon die erachter schuilt....

Ik ben een dominante man en woon in de Zaanstreek. Leuke kop, kort bruin haar en een dominant postuur (2.00 meter lang en goed gebouwd). Ik heb een financiële achtergrond en werk als Finance Manager in Amsterdam.

Meer dan voldoende geestelijke bagage aanwezig om wat zinnigs te kunnen zeggen. Academisch niveau, afgestudeerd bedrijfseconoom (UvA)

Een paar jaar geleden in de BDSM-wereld gekomen en ervaring opgedaan met 2 vaste vrouwelijke speelpartners (niet naast elkaar maar na elkaar). Vanwege verhuizing naar het buitenland van de een en een nieuwe vanilla-relatie van de ander zijn deze inmiddels allebei tot een einde gekomen.

Natuurlijke dominantie aanwezig, echter zeker niet door fetish kleding of geschreeuw/gescheld. Kan goed sturen met houding, dwingende blik en stem.

Om tot een vast BDSM-contact te komen is wederzijdse verkenning met veel aandacht en interactie een must ! In dat proces zal ik zeker niet geforceerd de strenge man uithangen.

Ik ben niet zozeer gericht op pijn, zit veel meer aan de lust/bondage kant. Trefwoorden zijn o.a. keuring, (licht) pervers, bondage, zwepen, nipple play, blinddoek, diepe seksuele verkenning/ontdekking, dienstbaarheid, [veel] toys, discipline, controle, mildere pijnelementen, inventiviteit. Absoluut meer BD dan SM.

Zoek nu naar een nieuw mooi D/s contact met een leuke vrouw, ervaring (zeker) niet vereist. Vind het fijn om een subje te trainen en haar ontwikkeling te zien.

De perfecte klik bestaat in mijn ogen niet maar ik zoek iemand die qua wensen en verlangens dicht in de buurt zit bij wat ik haar kan bieden. Ik bied en vraag veel discretie.

Ik ben benieuwd of bovenstaande je aanspreekt. Mocht dit zo zijn stuur me dan eens een mailtje op MeesterMarc@live.nl of een app via KIK (MeesterMarc) zodat we elkaar beter kunnen leren kennen.

Groet en sowieso het (aller)beste en heel veel [kinky] plezier toegewenst !

Marc

Fetish.com gives you…


Fetish.com is like an appetizing smorgasbord in Zaandam with lots of hot guys to meet up with. Have a look around first if you prefer to see who’s around, or if you know what you want, search by selecting the right category "Kinky Dating”. Nobody stays alone here for long! Fetish.com has tons going on!

Whoops, we couldn’t find anything there. Change it up and try again.