Deleted Member Posted October 11, 2021 Author İstanbul'dan olanlar gelin birlikte konuşalım paylaşalım
Deleted Member Posted October 17, 2021 Author Kesinlikle güzel oluyor ama partner doğru seçimi yapmak çok önemli
Deleted Member Posted October 17, 2021 Author Hangi rolün sana uygun olduğunu düşünüyorsun veya yaşamak istediğin rol hangisi
Deleted Member Posted May 31, 2022 Author 9 dakika önce, iki_penguen said: İtaat köleliğin özü olduğu için devrik/hatalı soru olmuş İtaatkarlik ayrı kölelik ayrı kavramlar
Deleted Member Posted May 31, 2022 Author İtaatkarin sınırları vardır kölenin sınırı yoktur diye kabaca farkı anlatabilirim
ik**** Posted May 31, 2022 Köle sahibine sınırı aşmak istemediği için itaat etmediğinde köle sahip ilişkisi sona erer. Köle koşulsuz itaat eder, karşı çıkma hakkı yoktur zati, koşulsuz teslim olur. Köle ya da itaat eden sınır koyamaz. Bdsm de pazarlık yoktur. İtaatkar sınır koyduğunda itaatsiz oluyor. İtatsizlik varsa konu kapanır. Sahiplik taca çıkar
Deleted Member Posted May 31, 2022 Author Sen konuyu hiç anlamışsın anlaman içinde tekrar tekrar anlatamiyacam kusura bakma
ik**** Posted May 31, 2022 Daha somut örnek veriniz, aydınlanmak istiyorum, yanlış biliyorsam düzeltiniz lütfen
Deleted Member Posted May 31, 2022 Author Bak şöyle diyeyim sana ben sana itaatkarlik farklı birşey kölelik farklı birşey diyorum sen bana köleliği anlatıyorsun evet doğru ama sadece köle rolü yoktur itaatkar diye bir rolde var
ik**** Posted May 31, 2022 itaatkar olmadan köle olunamaz. İtaatkarlığın sonu zatten finalde kölelik yani. İtaat etmeye başlayan koşulsuz teslimiyet sonucuna giden yola girmiş oluyor. Son belli yani
Deleted Member Posted May 31, 2022 Author :)) bence sizin bdsm iyicene öğrenmeniz gerekiyor çünkü bakış ve düşünceniz yanlış
ik**** Posted May 31, 2022 Ve sınır koyduğu anda zaten hersey iptal olur, itaatsizlik kabul edilebilir bir şey değil. Bdsm değil bu, içinde itaatsizlik varsa fantazi olur bu. Ortak fantazilerde buluşmak. Bir alt seviye yani
Deleted Member Posted May 31, 2022 Author İşte bu yüzden az önce dedim size anlatmak istesemde siz anlamayacaksınız ve haklı çıktım anlamadınız
ik**** Posted May 31, 2022 Literatüre hakimim ve kendi bakış açıma, tecrübeme göre litaratürün dışına çıkarım , kendi pencereden tanımlarım. Dediğim gibi Sonu aynı. Başı da aynı. Sahip köle ilişkisi. Köle itaat eder. İtaat etmeyen sahibini de reddeder, böyle bir döngü var.
Recommended Posts