Huma-2887 Posted September 27, 2021 D/S ilişkiler yaşıyor musunuz, yaşamayı ister misiniz? Şuan yaşadığınız veya eski ilişkileriniz, fark etmez. Deneyimlerinizi paylaşın, benzer ilişkiler arayanlara, kafasında sorular olanlara kesin yardımınız dokunur Benim aklıma gelen ilk sorular şunlar mesela: Partnerinizle nasıl tanıştınız, nezamandır birliktesiniz? Hangi sıfatları kullanıyorsunuz? Dominant/master/mistress/itaatkar/köle...? İlişki tarzınız ne? 7/24, takılmaca, partnerlik..? Çevrendeki insanlara kinky olarak açık mısın? İlişkinde neler senin için en önemli konular? Sizin aklınıza gelen başka sorular var mı?
me**** Posted October 3, 2021 Daha önce hiç böyle bir ilişkim olmadı ancak bir denemek isterim. Nasıl bir his olduğunu merak ediyorum. İki şekildede deneyimlemek istiyorum hem D hemde S olarak.
Deleted Member Posted October 3, 2021 D/s ilişkisi hakkında ne düşünüyorum: Oldukça güzel ilişki tarzı tabiki burda doğru partner seçimi çok önemli D/S ilişkisi yaşıyor musunuz : Evet şahsen yaşıyorum Tecrübenizi paylaşır mısınız: Tabiki internet üzerinden tanıştım itaatkarim ile ve oldukça iyi bir ilişki yaşamıştık burda asıl önemli olan ise kişilerin herşeyden önce kendilerini tanımaları ve ne istediklerini bilmeleri gerekmektedir Hangi sıfatları kullanıyorsunuz: Ben genelde sahip kelimesini kullanıyorum ve itaatkarim veya kölem olan kişiye benim sectigim bir isimle de hitap ediyorum farklı şekillerde de Çevremdeki bazı kişiler evet bu yönümü biliyor ve saklama geregide pek duymuyorum açıkçası
Recommended Posts