Jump to content

İLİŞKİLERDE YAŞ FARKI

Recommended Posts

İlişkilerde yaş farkı hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce ilişkiyi daha çok veya az ilginç halde getiriyor mu? Hiç yaş farkının büyük olduğu bir ilişkiniz oldu mu veya olmasına nasıl bakıyorsunuz? Kaç yaşlarında böyle bir ilişki ve ne kadar yaş farkı size uygun geliyor? Bu tarz ilişkileri yürütmekle ilgili farklı bir yaklaşımınız var mı?

Yerine göree çok ilginç olabiliyor. İnsan faktörü çok önemli. 2 defa kendimden epeyce büyük kadınlarla beraber oldum. Biri 49 diğeri 45 yaşındaydı. 49 yaşında olanla çoook sıkıcı ve sade bir birliktelik yaşamışken diğeri ile acayip fazla eğlendik. Bir sürü yeni ve değişik şey denedik. Harika günlerimiz olmuştu. Özetle yaş farkı değil de insan farkı çok şeyi değiştiriyor. 

Bence belli sınırlar olmali. Mesela 20 yasindan sonra isteyrn istediği yaşta bireyle beraber olsun ama 21 yasında birisi 16 yaşında birisiyle beraber olmasi durumu yanlış.
  • 6 months later...
  • 2 weeks later...
25 yaş ve üstü her birey her olgun insan için uygundur. 13-15 yaş aralığında olan iki Ergen'in nasıl ki herşeyi sınırsızca yaşaması doğru olmadığı gerçeğinden yola çıkarak yaş farkının olmaması DOĞRU BIR KRİTER DEĞİL
Yani Yaş farkı yoksa doğru uygun olunmuyor. 25 yaş altı bireylerin sınırsızca herşey yaşamasını doğru bulmuyorum
Reşit ise sıkıntı yok yazanlar , çocuk sahibi olduklarında çocuklarına izin verirler, teşvik ederler
38 yaşında bireyin 18 yaşında birey ile ilişki yaşaması sübyancılıltır, hatadır çirkindir. Sebep yaş farkı değil. 28 yaşında birey ile 48 - 50 - 60 yaşında birey ilişki yaşadığında 28 yaş belli bir olgunluğa ulaştığı için yaş farkını problem hata olarak tanımlamıyorum
İlişkilerde "ilginç" vb kriterlerin olması aranması, tercih sebebi olması çirkin
İlginçlik derseniz en ilginç şey, bireye kendi hemcinsinin aşık olması
Çirkin değil bu arada ilginç olduğu için hoşuna gidebilir bir ilişki
Madem ilginçlik seviyorsunuz hemcinslerinize şans veriniz
Kesinlikle bir şey sırf ilginç diye de insanın hoşuna gidebilir. Konu bayağı bir dallanmış budaklanmış ama temel de yaş farkı iki insanda reşit olduktan sonra ve iki tarafta birbirini istiyor ise hiiiç sorun olan bir durum değil.
Genelde bu tarz yaş farklarının olduğu ilişkilerde zihinsel olgunluk en azından bir taraf için oturduğundan hayat ve yaşamak daha kolay hale gelebiliyor. Ama bununla beraber yaşça büyük insanlarda yani genelleme yapmak doğru olmaz kesinlikle ama +40/+45 yaşlarında biriyle olan cinsel hayatatın monoton ve durağan geçme ihtimali de bir tık daha yükseliyor.
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
Normal ilişkilerim de hep küçük olan taraftım. Umarım öyle de kalır. 🍻
  • 3 weeks later...
  • 1 year later...
Erkek kadından en az 10-15 yaş büyük olmalı, 15-25 yaş arası fark iyidir
  • 2 months later...
Son kız arkadaşımın yaşı benim yaşımın yarısı kadardı....
  • 2 months later...
  • Create New...