Jump to content

THE DUNGEON STORE SKATTJAKT 🖤 VINNARE...


crystal-love

Recommended Posts

Posted

Idag avslutas The Dungeon Store Skattjakten 🖤 

Hoppas ni har haft kul medan ni letat upp skatterna! Tusen tack till alla som deltog 💜

Och ett stort grattis till vinnare av den här skattjakten; @Andy732, @miki81 och @TDLS! 🏆 🏆 🏆 Era kinky priser från The Dungeon Store är redan på väg till er!

Vi ses igen i nästa Skattjakt! 😈

 

 

****

Alla dungeon-besökare, är ni redo? Din fetischvrå behöver lite fina accessoarer från the Dungeon Store! :fire: Flogger, paddel, eller piska - välkommen till paradiset för shopping! Hitta alla 24 skatter och få chansen att vinna en skinnflogger, en neoprenflogger, eller boken "How to Capture a Mistress" av Karen Martin. Alla tre vinnare får även ett 3-månaders VIP-medlemskap!

Såhär funkar det:

- Varje dag från 3e februari till 23e februari kan du hitta en ny skatt gömd någonstans i FET communityt.
- Så fort du hittat en skatt, tryck på så den hamnar i din 'Skattkista' och tjäna 30 poäng.
- Hitta ledtrådar från andra kinksters i forumet för Skattjakten, och dela med dig av egna hints - men som vanligt, inga spoilers!
- Delad glädje är dubbel glädje - ge bort skatter och tillhörande poäng till kinksters som inte hittat några än. Och oroa dig inte, efter att du gett bort en skatt kan du samla in skatten (och poängen) igen!

Hur vinner man Dungeon Store Skattjakten?
Det räcker inte att ha hittat alla skatter - vinnarna är alltid de deltagare som är mest aktiva med att ge ledtrådar till andra kinksters OCH med att ge bort skatter. Om det inte finns uppenbara vinnare drar vi tre med hjälp av en slumpmässig onlinedragning... eller från en hatt med lappar i. Vinnarna utses 27e februari!

Klara, färdiga, gå!
 

 

SV_winners_dungeonstore.png

×
×
  • Create New...