Jump to content

KINKMAS SCHATTENJACHT 🪅 DE WINNAARS ZIJN...


crystal-love

Recommended Posts

Posted

 

NL_TH_kinkmas-winners.png

 

De Kinkmas Schattenjacht 🪅 is voorbij!

En de gelukkige winnaars zijn...🥁🥁🥁 @Zeus2512, @ShyStallion en @Matdebx!!
Gefeliciteerd! We nemen contact met je op via DM!

Iedereen bedankt voor het meedoen! 🙏

******

De vakantiesfeer is net een stuk pittiger geworden! We hebben een feestelijk geheim te onthullen: de nieuwe Kinkmas Schattenjacht is AAN, met een zeer ondeugende queeste. Doorzoek FET en bemachtig de 24 verborgen pictogrammen om kans te maken op onze nieuwste merchandise! Je gaat het geweldig vinden!

 

Dit is hoe het werkt:
▫️ Elke dag van 5 december tot en met 25 december kun je een nieuw pictogram vinden dat ergens in het FET-universum verborgen is.
▫️ Je hebt tot 27 december de tijd om ze allemaal te vinden. De winnaars worden op 28 december bekend gemaakt!
▫️ Zodra je een icoon hebt gevonden, klik je erop om 30 punten te verdienen en je icoon komt in je 'Schatkist' terecht.
▫️ Vind aanwijzingen en deel je eigen hints met andere kinksters in het Kinkmas Schattenjacht Forum. Maar zoals altijd... geen spoilers alsjeblieft!
▫️ Ook zijn we een sharing is caring kinda crowd - geef iconen incl. punten weg aan kinksters die er nog geen gevonden hebben. En maak je geen zorgen, als je eenmaal een icoontje hebt weggegeven kun je het (en de bijbehorende punten) weer ophalen.

Hoe win ik de Kinkmas Schattenjacht?
We zijn niet alleen op zoek naar degenen die alle iconen verzamelen - de winnaars zijn altijd de spelers die het meest actief zijn in het geven van aanwijzingen aan mede-kinksters EN het weggeven van iconen aan anderen. Als er geen duidelijke winnaars zijn, kiezen we er drie via een online naamkiezer... of gewoon uit een goeie ouwe vissenkom.

Op uw plaatsen. Klaar. GO!

Posted
Op alle onderdelen van de site zijn icoontjes geplaatst; elke dag wordt een nieuwe zichtbaar. Die zijn te herkennen aan een rond vlakje, meest hoofdzakelijk wit van kleur. Klik die aan!
  • 2 weeks later...
Posted
Er zijn in totaal 24 icoontjes-stukken, die je moet zoeken. Ik heb er tot nu toe slechts 3. :p
×
×
  • Create New...