Jump to content

LOVE YOUR BODY SKATTJAKT 💜 Vinnare...


Recommended Posts

Posted

Idag avslutas Love Your Body Skattjakten! Hoppas ni har haft kul medan ni letat upp skatterna! Tusen tack till alla som deltog 💜

Och ett stort grattis till vinnare av den här skattjakten; @KittyMelone, @LunaMaeve och @FELIX_PARDO🏆 🏆 🏆 Era kinky priser från FET är redan på väg till er!

Vi ses igen i nästa Skattjakt! 😈

 

____________________

Nu ska vi fira mångfalden bland våra kroppar som alla är perfekta som de är! 🥰 Hitta de 24 pusselbitarna som är gömda runt om i FET-världen under vår Kroppspositiva Månad, och få chansen att vinna våra senaste priser 🎁

Såhär funkar det:
- Varje dag från 9:e augusti till 5:e september kan du hitta en ny skatt gömd någonstans i FET communityt.
- Så fort du hittat en skatt, tryck på så den hamnar i din "Skattkista" och tjäna 30 poäng.
- Hitta ledtrådar från andra kinksters i forumet för Skattjakten, och dela med dig av egna hints - men som vanligt, inga spoilers!
- Delad glädje är dubbel glädje - ge bort skatter och tillhörande poäng till kinksters som inte hittat några än. Och oroa dig inte, efter att du gett bort en skatt kan du samla in skatten (och poängen) igen!

Hur vinner man Love Your Body Skattjakten 💜?
Det räcker inte att ha hittat alla skatter - vinnarna är alltid de deltagare som är mest aktiva med att ge ledtrådar till andra kinksters OCH med att ge bort skatter. Om det inte finns uppenbara vinnare drar vi tre med hjälp av en slumpmässig onlinedragning... eller från en hatt med lappar i.

Finns det något pris?
De tre vinnarna får en 3-månaders VIP-uppgradering och våra senaste Fetish.com priser med några kinky överraskningar! Vinnarna utses den 5:e september!

Klara, färdiga, gå!

 

SV_TH_loveyourbodyganadorxs.png

  • 3 weeks later...
×
×
  • Create New...