Jump to content

LEATHER BY DANNY SKATTJAKT đŸŒč VINNARE...


crystal-love

Recommended Posts

Posted

Idag avslutas Leather By Danny Skattjakten!

Hoppas ni har haft kul medan ni letat upp skatterna! Tusen tack till alla som deltog 💜

Och ett stort grattis till vinnare av den hĂ€r skattjakten; @gentle-arminius, @eRenea96 och @CRONOSmlg! 🏆 🏆 🏆 Era kinky priser frĂ„n FET Ă€r redan pĂ„ vĂ€g till er!

Vi ses igen i nĂ€sta Skattjakt! 😈

 

******

Ner med byxorna och upp med rumpan! 🍑 Gillar du att ge eller fĂ„ smisk? GĂ„ med i vĂ„r senaste Skattjakt som sponsras av Leather by Danny. Hitta alla 24 skatterna och fĂ„ chansen att vinna en underbar paddle! đŸ”„

SÄhÀr funkar det:
- Varje dag frÄn 4e oktober till 27e oktober kan du hitta en ny skatt gömd nÄgonstans i FET communityt.
- SÄ fort du hittat en skatt, tryck pÄ sÄ den hamnar i din "Skattkista" och tjÀna 30 poÀng.
- Hitta ledtrÄdar frÄn andra kinksters i forumet för Skattjakten, och dela med dig av egna hints - men som vanligt, inga spoilers!
- Delad glÀdje Àr dubbel glÀdje - ge bort skatter och tillhörande poÀng till kinksters som inte hittat nÄgra Àn. Och oroa dig inte, efter att du gett bort en skatt kan du samla in skatten (och poÀngen) igen!

Hur vinner man Leather By Danny Skattjakten?
Det rÀcker inte att ha hittat alla skatter - vinnarna Àr alltid de deltagare som Àr mest aktiva med att ge ledtrÄdar till andra kinksters OCH med att ge bort skatter. Om det inte finns uppenbara vinnare drar vi tre med hjÀlp av en slumpmÀssig onlinedragning... eller frÄn en hatt med lappar i.

Finns det nÄgra priser?
Yesss! De tre vinnarna fĂ„r en tre-mĂ„naders VIP-uppgradering samt en grym paddle frĂ„n Leather By Danny! 😈 Vinnarna utses 31a oktober!

Klara, fĂ€rdiga, gĂ„! đŸ’Ș

SV_TH_leatherbydannyganadorxs.png

  • 4 weeks later...
Posted
Im not so good on this so i wont play this. I find this to difficult for me. Even if i wanted to . But Thanks for the one clue i got . Sadly i couldnt Wright in messsge to Thank the right person since i dont have any coins
×
×
  • Create New...