Jump to content

LEATHER BY DANNY SKATTJAKT 🌹 VINNARE...


crystal-love

Recommended Posts

Posted

Idag avslutas Leather By Danny Skattjakten!

Hoppas ni har haft kul medan ni letat upp skatterna! Tusen tack till alla som deltog 💜

Och ett stort grattis till vinnare av den här skattjakten; @gentle-arminius, @eRenea96 och @CRONOSmlg🏆 🏆 🏆 Era kinky priser från FET är redan på väg till er!

Vi ses igen i nästa Skattjakt! 😈

 

******

Ner med byxorna och upp med rumpan! 🍑 Gillar du att ge eller få smisk? Gå med i vår senaste Skattjakt som sponsras av Leather by Danny. Hitta alla 24 skatterna och få chansen att vinna en underbar paddle! 🔥

Såhär funkar det:
- Varje dag från 4e oktober till 27e oktober kan du hitta en ny skatt gömd någonstans i FET communityt.
- Så fort du hittat en skatt, tryck på så den hamnar i din "Skattkista" och tjäna 30 poäng.
- Hitta ledtrådar från andra kinksters i forumet för Skattjakten, och dela med dig av egna hints - men som vanligt, inga spoilers!
- Delad glädje är dubbel glädje - ge bort skatter och tillhörande poäng till kinksters som inte hittat några än. Och oroa dig inte, efter att du gett bort en skatt kan du samla in skatten (och poängen) igen!

Hur vinner man Leather By Danny Skattjakten?
Det räcker inte att ha hittat alla skatter - vinnarna är alltid de deltagare som är mest aktiva med att ge ledtrådar till andra kinksters OCH med att ge bort skatter. Om det inte finns uppenbara vinnare drar vi tre med hjälp av en slumpmässig onlinedragning... eller från en hatt med lappar i.

Finns det några priser?
Yesss! De tre vinnarna får en tre-månaders VIP-uppgradering samt en grym paddle från Leather By Danny! 😈 Vinnarna utses 31a oktober!

Klara, färdiga, gå! 💪

SV_TH_leatherbydannyganadorxs.png

  • 4 weeks later...
Posted
Im not so good on this so i wont play this. I find this to difficult for me. Even if i wanted to . But Thanks for the one clue i got . Sadly i couldnt Wright in messsge to Thank the right person since i dont have any coins
×
×
  • Create New...