Jump to content

LOVE YOUR BODY SKATTJAKT 💜 Vinnare...


Recommended Posts

crystal-love
Posted

Idag avslutas Love Your Body Skattjakten! Hoppas ni har haft kul medan ni letat upp skatterna! Tusen tack till alla som deltog 💜

Och ett stort grattis till vinnare av den hĂ€r skattjakten; @KittyMelone, @LunaMaeve och @FELIX_PARDO! 🏆 🏆 🏆 Era kinky priser frĂ„n FET Ă€r redan pĂ„ vĂ€g till er!

Vi ses igen i nĂ€sta Skattjakt! 😈

 

____________________

Nu ska vi fira mĂ„ngfalden bland vĂ„ra kroppar som alla Ă€r perfekta som de Ă€r! đŸ„° Hitta de 24 pusselbitarna som Ă€r gömda runt om i FET-vĂ€rlden under vĂ„r Kroppspositiva MĂ„nad, och fĂ„ chansen att vinna vĂ„ra senaste priser 🎁

SÄhÀr funkar det:
- Varje dag frÄn 9:e augusti till 5:e september kan du hitta en ny skatt gömd nÄgonstans i FET communityt.
- SÄ fort du hittat en skatt, tryck pÄ sÄ den hamnar i din "Skattkista" och tjÀna 30 poÀng.
- Hitta ledtrÄdar frÄn andra kinksters i forumet för Skattjakten, och dela med dig av egna hints - men som vanligt, inga spoilers!
- Delad glÀdje Àr dubbel glÀdje - ge bort skatter och tillhörande poÀng till kinksters som inte hittat nÄgra Àn. Och oroa dig inte, efter att du gett bort en skatt kan du samla in skatten (och poÀngen) igen!

Hur vinner man Love Your Body Skattjakten 💜?
Det rÀcker inte att ha hittat alla skatter - vinnarna Àr alltid de deltagare som Àr mest aktiva med att ge ledtrÄdar till andra kinksters OCH med att ge bort skatter. Om det inte finns uppenbara vinnare drar vi tre med hjÀlp av en slumpmÀssig onlinedragning... eller frÄn en hatt med lappar i.

Finns det nÄgot pris?
De tre vinnarna fÄr en 3-mÄnaders VIP-uppgradering och vÄra senaste Fetish.com priser med nÄgra kinky överraskningar! Vinnarna utses den 5:e september!

Klara, fÀrdiga, gÄ!

 

SV_TH_loveyourbodyganadorxs.png

  • 3 weeks later...
×
×
  • Create New...