Jump to content

EXSENS HAZINE AVI ​​​​​​​​​​​​​​👄 KAZANANLAR


bc****

Recommended Posts

Posted

Exsens Hazine Avı bitti. Umarım simgeleri toplarken ve paylaşırken eğlenmişsinizdir! 🔥

Exsens Hazine Avı'nın kazananları @crave4shakti, @chris-1604 ve @leon24000. Tebrikler! Exsens hediyeleriniz en kısa zamanda elinizde olacak!

Bir sonraki oyunda görüşmek üzere! 😈

****

FET evrenindeki bir sonraki av için hazır mısınız? 🪐 Bu sefer hazine olağanüstü... yüksek kaliteli vücut bakımı ve cinsel sağlık ürünleri sunan EXSENS'in sözüne göre. 💆 24 ikonun hepsini bulmak için harekete geçelim! Biz kinksterlar için mükemmel ürünler ve 3 aylık VIP üyelik kazanma şansını yakalayın! 🏆

Nasıl işliyor:
▫️1 Haziran'dan itibaren her gün FET Evreni'nin etrafında saklı yeni bir ikon bulabilirsiniz. Hepsini bulmak için 25 Haziran'a kadar süreniz var!
▫️ Bir ikon bulduğunuzda üzerine tıklayarak 30 puan kazanacak ve ikonunuz "Hazine Sandığınıza" yerleşecek.
▫️ İpuçları bulun ve Hazine Avı Forumunda diğer kinky oyuncularla ipuçlarınızı paylaşın. Ama her zamanki gibi... sürpriz bozan olmasın!
▫️ Ayrıca, biz bir paylaşım yapmak sevgisine sahip bir kalabalığız - henüz hiç ikon bulamamış kinky oyunculara ikonlar hediye edin. Ve endişelenmeyin, bir ikonu hediye ettikten sonra tekrar toplayabilirsiniz (ve onun puanlarını da).

EXSENS Hazine Avını nasıl kazanırım?
Sadece tüm ikonları toplayanları değil, ipuçlarını diğer kinky oyunculara sağlayarak en aktif olan oyuncuları da arıyoruz ve ikonları başkalarına dağıtan oyuncuları ödüllendiriyoruz.

Kazananlar 26 Haziran'da açıklanacak!

Hazırsanız. Ayarlanın. BAŞLA!

 

TR_TH_Exsens_Winners.png

  • 4 weeks later...
×
×
  • Create New...