Jump to content

İtaatkar veya köle olmak ister misin tecruben varmı?

Recommended Posts

:)) senin bakış açın tamam ama yanlış biliyorsun bende onu diyorum
Evet bu konuda hem fikiriz, yanlış ama ben boyle tanımlıyorum
Benim haricimde yıllardır bu şekilde yaşıyan kime söylersen aynı cevabı alırsın
Bu iki kavramın sonu aynı bu sebeple ayırmam birbirinden düz mantık
İtaatkar biri köle olucak diye birşey yok bunu anlamanız gerekiyor
7 saat önce, Dacic said:
İtaatkar biri köle olucak diye birşey yok bunu anlamanız gerekiyor

Ama sonuç bu oluyor , kaçınılmaz son

Sizin dogrunuz degistiremem sadece yanlış olduğunu söyleyebilirim
İtaatkar kişi kendi kurallarını sınırlarını belirleyebilir, köle kendini tamamen teslim eder, sınırlar limitler efendinin insafına kalır. İtaatkar ve Köle farklı şeylerdir. Birinin sonu öbürünün başı falan değildir.
Bende bunu arkadaşa söyledim fakat anlamıyor sende boşuna yorma kendini anlamıyor
  • 1 year later...
  • 1 month later...
Bondage, bdsm, roleplay her türlü deneyimim var 20cm ile bağırtilmak isteyen güzel bebeklerim yazsin. Yazmaktan çekinmeyin limitlerinizi beraber buluruz
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 6 months later...
  • 2 months later...

"Sahibe arıyorum; benden yaşça büyük, karşılıklı zevk ve tatminin ön planda olduğu, aynı zamanda gerçek bir aşkı barındıran bir ilişki kurmak istiyorum. Hem duygusal derinlik hem de anlamlı bir bağ arayışındayım. Bu ilişkiyi dürüstlük, güven ve karşılıklı saygı temelinde inşa etmek niyetindeyim."

Ekleme olarak, güven, iletişim ve rıza gibi temel değerleri vurgulamak ilişkinin niteliğini daha net anlatabilir.

• 2 weeks later...
İtaatkarlık ve kölelik aynı şey değil, soru biçimi yanlış olmuş
  • 5 months later...
Köle olmak isteyenler gelsin
  • 3 weeks later...
tam bi itaatkarlığa teslimiyete şartsız koşulsuz boyun eğmeye efendine kendini hazır hissediyormusun sözlerimde ciddiyim real istiyorum ciddisen yaz tanışalım dişi köle arıyorum MERSİN
  • Create New...