Deleted Member Posted May 31, 2022 Author :)) senin bakış açın tamam ama yanlış biliyorsun bende onu diyorum
Deleted Member Posted May 31, 2022 Author Benim haricimde yıllardır bu şekilde yaşıyan kime söylersen aynı cevabı alırsın
Deleted Member Posted May 31, 2022 Author İtaatkar biri köle olucak diye birşey yok bunu anlamanız gerekiyor
ik**** Posted June 1, 2022 7 saat önce, Dacic said: İtaatkar biri köle olucak diye birşey yok bunu anlamanız gerekiyor Ama sonuç bu oluyor , kaçınılmaz son
Deleted Member Posted June 1, 2022 Author Sizin dogrunuz degistiremem sadece yanlış olduğunu söyleyebilirim
Deleted Member Posted June 8, 2022 Author İtaatkar kişi kendi kurallarını sınırlarını belirleyebilir, köle kendini tamamen teslim eder, sınırlar limitler efendinin insafına kalır. İtaatkar ve Köle farklı şeylerdir. Birinin sonu öbürünün başı falan değildir.
Deleted Member Posted June 8, 2022 Author Bende bunu arkadaşa söyledim fakat anlamıyor sende boşuna yorma kendini anlamıyor
Deleted Member Posted November 24, 2023 Author Bondage, bdsm, roleplay her türlü deneyimim var 20cm ile bağırtilmak isteyen güzel bebeklerim yazsin. Yazmaktan çekinmeyin limitlerinizi beraber buluruz
Mu**** Posted October 3, 2024 "Sahibe arıyorum; benden yaşça büyük, karşılıklı zevk ve tatminin ön planda olduğu, aynı zamanda gerçek bir aşkı barındıran bir ilişki kurmak istiyorum. Hem duygusal derinlik hem de anlamlı bir bağ arayışındayım. Bu ilişkiyi dürüstlük, güven ve karşılıklı saygı temelinde inşa etmek niyetindeyim." Ekleme olarak, güven, iletişim ve rıza gibi temel değerleri vurgulamak ilişkinin niteliğini daha net anlatabilir.
ma**** Posted April 16 tam bi itaatkarlığa teslimiyete şartsız koşulsuz boyun eğmeye efendine kendini hazır hissediyormusun sözlerimde ciddiyim real istiyorum ciddisen yaz tanışalım dişi köle arıyorum MERSİN
Recommended Posts