Huma-2887 Posted November 30, 2021 Her ilişkide iletişim çok önemli ama BDSM içeren ilişkilerde ayrı bir önemi var. İtaatkar partnerlerimizle iletişimimizi konuşalım. - Partnertinizle sohbeti nasıl başlatıyorsunuz? - İletişimi canlı ve sürekli halde tutmak için neler yapılabilir? - Kişisel tercihleri, fantazileri vb konuşmaya hangi aşamada başlamak en iyisi sizce? - Kuralları ne noktada ve nasıl konuşmak sizce ideal?
de**** Posted September 28, 2022 Belli bir muhabbet yakalaninca ve güvenince olmazsa olmaz olan seks konusu açılıyor, bu durumda seni yargılamayacağini düşündüğün partnerine bu konuları açıyor, akabinde de cevapları doğrultusunda istediklerini söylüyorsun, isterse devam ediyorsunuz istemezse etmiyorsunuz veyahutta sadece denemek istiyordur bdsm yi. Dolayısıyla bunu yaşamak zorunda değilim her partnerimle ama yaşadığımda inanılmaz zevk alıyorum. Kuralları konusu da kişilere bağlı tabii.
Th**** Posted February 19, 2023 İtaatkar ve acıya dayanıklı bir köle olabileceğini düşünüyorsan bana yaz, tlgrm onrinn
ma**** Posted March 6, 2023 İtaatkar Partnerimi arıyorum. Keyifli birisiyim. Duygusal bir bağ kurabileceğim köle ruhlu itaatkar kadınımı arıyorum. Duyurulur.
Deleted Member Posted November 24, 2023 Bondage, bdsm, roleplay her türlü deneyimim var 20cm ile bağırtilmak isteyen güzel bebeklerim yazsin. Yazmaktan çekinmeyin limitlerinizi beraber buluruz.
Th**** Posted December 28, 2023 Pegging ve facesitting için adeta yanıp tutuşuyorum. Cinsellikte nerdeyse sınırım yok. Deneyimlerimizi birbirimize sunabileceğimiz bayan bir partner arıyorum 😘
lo**** Posted March 10, 2024 Aura veya etrafa yaydığınız enerjiyle onları çekmelisiniz, en azından ben öyle yapıyorum ve köle bireylerle sözleşme kısmı
Recommended Posts