Jump to content

İTAATKAR PARTNERLERLE İLETİŞİM

Recommended Posts

Her ilişkide iletişim çok önemli ama BDSM içeren ilişkilerde ayrı bir önemi var. İtaatkar partnerlerimizle iletişimimizi konuşalım.

- Partnertinizle sohbeti nasıl başlatıyorsunuz?

- İletişimi canlı ve sürekli halde tutmak için neler yapılabilir?

- Kişisel tercihleri, fantazileri vb konuşmaya hangi aşamada başlamak en iyisi sizce?

- Kuralları ne noktada ve nasıl konuşmak sizce ideal?

• 3 months later...
  • 4 months later...
  • 1 month later...
Belli bir muhabbet yakalaninca ve güvenince olmazsa olmaz olan seks konusu açılıyor, bu durumda seni yargılamayacağini düşündüğün partnerine bu konuları açıyor, akabinde de cevapları doğrultusunda istediklerini söylüyorsun, isterse devam ediyorsunuz istemezse etmiyorsunuz veyahutta sadece denemek istiyordur bdsm yi. Dolayısıyla bunu yaşamak zorunda değilim her partnerimle ama yaşadığımda inanılmaz zevk alıyorum. Kuralları konusu da kişilere bağlı tabii.
  • 3 months later...
sınırsız olmak ona ait olmak o ne isterse yapmak ilişkide açık olmak
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
İtaatkar ve acıya dayanıklı bir köle olabileceğini düşünüyorsan bana yaz, tlgrm onrinn
  • 3 weeks later...
İtaatkar Partnerimi arıyorum. Keyifli birisiyim. Duygusal bir bağ kurabileceğim köle ruhlu itaatkar kadınımı arıyorum. Duyurulur.
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
İstanbulda uzun süre görüşebilecegim itaatkar kölemi arıyorum.
  • 2 months later...
İstanbul/deneyimli ve olgun Daddy -Master/ profilimde detaylar mevcuttur
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 5 weeks later...
Bondage, bdsm, roleplay her türlü deneyimim var 20cm ile bağırtilmak isteyen güzel bebeklerim yazsin. Yazmaktan çekinmeyin limitlerinizi beraber buluruz.
  • 4 weeks later...
Pegging ve facesitting için adeta yanıp tutuşuyorum. Cinsellikte nerdeyse sınırım yok. Deneyimlerimizi birbirimize sunabileceğimiz bayan bir partner arıyorum 😘
  • 2 months later...
Aura veya etrafa yaydığınız enerjiyle onları çekmelisiniz, en azından ben öyle yapıyorum ve köle bireylerle sözleşme kısmı
  • Create New...