Jump to content

Recommended Posts

Öncelikle herkese merhaba :) BDSM konusunda türkçe içerikler hazırlayan ya da kendi deneyimlerinden yola çıkan çok fazla kişi yok. Bugün konumuz chastity kafesi olacak umarım sizler için faydalı olur.

Eminim bazı içeriklerde bunlardan görmüşsünüzdür. Göze gerçekten hoş ve estetik geliyor. Bir submissive olarak bunu ilk gördüğüm andan beri denemek istemiştim. Ancak chastity kafesi takmak isteyen pek çok kişi neyi nasıl yapması gerektiğine yönelik bir şeylere pek erişemiyor. Chastity kafesi temel olarak 3 şeyden oluşur. Testislerin ve penisin içinden geçeceği ve ana aygıtın bağlanacağı base ring halkası bunlardan ilkidir. Farklı boyutlarda üretilmesinin sebebi herkesin testis ve penis büyüklüğünün farklı olmasıdır. Base ring halkasını taktığınızda serçe parmağınız içinden geçiyorsa doğru ölçüdesiniz demektir. Öte yandan ölçümün nasıl yapıldığını dilerseniz farklı bir yazıda daha detaylı anlatabilirim. Penisin erekte olmamış uzunluğuyla doğru orantılı şekilde base ring halkasına bağlanan cihazın kafes kısmı da base ring halkası gibi doğal olarak farklı boyutlardadır. Son parça olan kilit ise tüm mekanizmaya son halini verir.

Öncelikle birbirinden çok farklı 6 kafes kullandım. Hepsi de gerçekten çok farklı bir hissiyata sahipti. İlk olarak böyle bir karar verdiyseniz plastik/silikon veya metal arasında tercih yapmanız gerek. Plastik olanlar özellikle cildiniz çok hassassa uzun vadede temizliğiyle sizi yoracaktır. Metal olanlar ise daha kolay temizlenmekle birlikte plastik olanlara göre daha ağır bir hissiyatı var. Şimdi sizlere kullandığım bazı kafeslerden kısa kısa bahsedeyim. Çok merak edilen bazı trickleri de paylaşayım.

Öncelikle çoğu kişi chastity için ucuz bir alternatif olduğundan CB6000X gibi modelleri kullanıyor ama bunu kesinlikle önermiyorum. Plastik veya metal fark etmez gerçekten çok basic bir yapısı var ve dışarıdan fark edilen bir görüntü oluşturuyor çıkıntıları çok fazla ve hantal bir cihaz. Bu cihazlar genelde farklı ring boyutlarıyla beraber sunuluyor ucuz olduğuna aldanmayın yani.

Bir diğer cihaz ise çok uç modellerden biri olan flat kafesler. Bu cihazlar inverted (içe baskılayan) cihazlardan sonraki en cüretkar olanları. Bu cihazları görünce çoğu kişi alıp denemek ister ancak başlangıç seviyesinde denemenizi önermem. Ayrıca tüm chastity kafeslerini uzun dönem takamazsınız. Mesela ben bu kafesle geçmişte 72 saat aralıksız bir süre geçirdim ancak temizliğini ve kurulamasını düzgün yapamadığım için sistit oldum. Bazı özel anlarınızda kullanmak için ideal. Gündelik kullanımda da sorun yaşamazsınız ama işemeniz gerektiği zaman kafesin ortasındaki delikle üretra açıklığı her zaman hizalanmaz ve idrar çıkışı sırasında hafif bir yanma ve basınç hissedersiniz. İşte bu olduğunda durun ve hemen cihazı çıkarın. Tüm cihazlar için altın kuralımız bu. Bu cihazlardan hiçbiri sizin idrar yaparken konforunuzu düşürmemeli. Düşürüyorsa yanlış ölçüdesinizdir ya da flat, inverted kafes takıyorsunuzdur. Bunların kataterli olan versiyonları var ancak yazımızı epey uzatır dilerseniz bunlar hakkında da ileride bilgi veririm.

Gelelim holt trainer serisine. V5 ve V4 olmak üzere piyasada iki tane serisi var ve silikon/plastik modelleri olduğu gibi metal modelleri de var. Metal kafeslerin ağır olduğunu söylemiştim. Bu kafes gerçekten metal olduğunda inanılmaz ağır oluyor. Plastik/silikon versiyonları hem günlük kullanım için hem de gece uykusu için daha yararlı olabilir ancak bu da başka bir kumar çünkü bazı kişilerin cildi plastiği kabul etmeyebiliyor. Metal kafeslerin base ring halkası temas ettiği yüzeye hava aldırır ve doğru temizlik/nemlendirme ile tahriş yaşamazsınız ancak 12 saati geçen kullanımlarda bazı plastik kafesler temizlik ve nemlendirme yapılsa dahi cildi tahriş edebilir. Holt trainer serisi başlangıç seviyesinde takabileceğiniz en iyi cihazlardır. Base ring halkasının curved ve tam daire olan 2 farklı versiyonu olur. Kötü olan, bu cihazların hangisinin tam olarak vücudunuza en iyi şekilde oturacağı tamamen bir kapalı kutu.

Ve son olarak gelelim şuan da aktif olarak kullandığım kafese. Cobra tip kafesler! Bunların da yine hem metal hem de silikon/plastik versiyonları bulunuyor. Metal versiyonuyla uzun süre kendimi kilitledim ve gece uykusu, sabah ereksiyonu süreci de dahil olmak üzere deneyimlediğim en konforlu cihazdı. Hiçbir Master şunu anlamaz, bu cihazları taktığınızda sağlıklı bir hissiyat önemlidir. Evet, ereksiyon olmaya çalıştığınızda içe doğru büyüme olur ve canınız hafif şekilde yanar. Bu, oyunun bir parçasıdır ama doğru cihazı bulamadığınız takdirde ve doğru temizlik rutini oluşturulmadığı sürece sürdürülemez bir acı olursa chastity kafesini çıkarmak en doğru karardır. Cildinizde herhangi bir kızarıklık, morarma gözlemlememelisiniz. Doğru ölçüyü bulduğunuzda bu tarz şeyler yaşamazsınız ben de yaşamadım.

İstediğiniz takdirde bir sonraki yazıda gece uykusu, sabah ereksiyonu sürecine dair öğrendiklerimi, sistit olmamanız için tavsiyelerimi, doğru ölçü seçimini, katater kullanımını, chastity kafesleri hakkında doğru bilinen yanlışları anlatmaya açığım. Yeter ki faydam dokunsun :) Saygılar.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Chastity kafesi deneyimi olan var mı?

• Create New...