Jump to content

ROPEBUNNY.DE SKATTJAKT 🐇


crystal-love

Recommended Posts

Posted

ROPEBUNNY.DE SKATTJAKT - VINNARE...

Idag avslutas Ropebunny.de Skattjakten! Hoppas ni har haft kul medan ni letat upp skatterna! Tusen tack till alla som deltog 💜

Och ett stort grattis till vinnare av den här skattjakten; @Amanediel, @joedoe och @DCruella! 🏆 🏆 🏆

Era kinky priser från FET är redan på väg till er!

Vi ses igen i nästa Skattjakt! 😈

****

Har du sett Alice jaga efter rope bunnyn? 🐇 Hjälp henne hitta den genom att leta upp alla skatter i FET-världen. Ses ni i Underlandet? Du har till den 24e December på dig!

🏆 De tre vinnarna får varsin fantastisk gåva i läder från RopeBunny.de: en häst-/enhörningsmask, en sele, eller en Rope Bunny-maskot, till ett totalt värde av över 800€, samt en tre månaders VIP-uppgradering.

Såhär funkar det:
▫️ Varje dag från 1a December till 24e December kan du hitta en ny skatt gömd någonstans i FET communityt.
▫️ Så fort du hittat en skatt, tryck på så den hamnar i din 'Skattkista' och tjäna 30 poäng.
▫️ Hitta ledtrådar från andra kinksters i forumet för Skattjakten, och dela med dig av egna hints - men som vanligt, inga spoilers!
▫️ Delad glädje är dubbel glädje - ge bort skatter och tillhörande poäng till kinksters som inte hittat några än. Och oroa dig inte, efter att du gett bort en skatt kan du samla in skatten (och poängen) igen!

Hur vinner man RopeBunny.de Skattjakten?
Det räcker inte att ha hittat alla skatter - vinnarna är alltid de deltagare som är mest aktiva med att ge ledtrådar till andra kinksters OCH med att ge bort skatter. Vinnarna utses 28e December!

Klara, färdiga, gå!

SV_TH_ropebunnyde.png

×
×
  • Create New...