Jump to content

PÅSKÄGGSJAKT 🥚🐰 VINNARE...


crystal-love

Recommended Posts

crystal-love
Posted

Idag avslutas Påskäggsjakt!

Hoppas ni har haft kul medan ni letat upp skatterna! Tusen tack till alla som deltog 💜

Och ett stort grattis till vinnare av den här skattjakten; @KissingDom, @KatziZiva och @Kinky_Alexis! 🏆 🏆 🏆 Era kinky priser från FET är redan på väg till er!

Vi ses igen i nästa Skattjakt! 😈

 

****

Vår rope bunny har gömt 24 påskägg runt om i FET-världen. Vågar du ge dig in i leken och leta upp dem? 🐰 Vinnarna får några väl utvalda BDSM-saker som FET-teamet själva valt ut. 🥚 Dessutom får de ett 3-månaders VIP-medlemskap! 🏆
Gå med i påskäggsjakten!


Såhär funkar det:
▫️ Varje dag från 1a april till 21a april kan du hitta en ny skatt gömd någonstans i FET communityt. Du har fram till 24e april att hitta allihop
▫️ Så fort du hittat en skatt, tryck på så den hamnar i din 'Skattkista' och tjäna 30 poäng.
▫️ Hitta ledtrådar från andra kinksters i forumet för Skattjakten, och dela med dig av egna hints - men som vanligt, inga spoilers!
▫️ Delad glädje är dubbel glädje - ge bort skatter och tillhörande poäng till kinksters som inte hittat några än. Och oroa dig inte, efter att du gett bort en skatt kan du samla in skatten (och poängen) igen!

Hur vinner man Påskäggsjakt Skattjakten?
Det räcker inte att ha hittat alla skatter - vinnarna är alltid de deltagare som är mest aktiva med att ge ledtrådar till andra kinksters OCH med att ge bort skatter.

Vinnarna utses 25e april!

Klara, färdiga, gå! 🏁

SV_TH_Easter_Winners.png

  • 3 weeks later...
×
×
  • Create New...